A Patyi pincesor ékköve a C’est La Vie Café, egy kis vállalkozás, ami 2014-ben kezdte meg működését.

Elhelyezkedés

A kávézó, a nevéből kitalálható, de erősen francia jellegű 😊 (köszi Csabi ezt mi is kitaláltuk). Pátyon található, a Biatorbágyra vezető út mentén, az egyik boros pincéből lett kialakítva. Van egy hangulatos kis terasza, amit tavasztól őszig lehet igénybe venni. Parkolás egyszerű, mivel van saját parkolója (már ha találsz szabad helyet).

Térkép

Kínálatról

Mint írtam korábban, francia konyha specialitásait kóstolhatja meg itt a vendég. Vannak szendvicsek, francia sütemények, alkoholos és nem alkoholos italok és természetesen kávék. Ill. ezen felül van szezonális kínálat, mi amikor voltunk, akkor éppen a levendula köré épülő ínyencségeket kóstolhattunk.

Kiszolgálás

A kiszolgálás kifogástalan, szerintem ennél többet nem is kell elmondani róla, menj el tapasztald meg!

Árak

A kávézó árai, a véleményem szerint és Budapesti kávézó árakhoz viszonyítva is átlagos. Viszont, vegyük azt észre, hogy a környezet jobb (nem valahol a városban vagy plázában vagy), a kiszolgálás tökéletes és a kínálat egyedülálló, akkor azt mondom sokkal jobban jár az ember (még akkor is ha ki kell jutni a városból).

Összegzés, Elérhetőségek

Eddig kétszer voltam a C’est La Vie Café- ban, mindkét alkalommal, remek élményben volt részem, így bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani a helyet, látogassátok meg bátran!

Facebook
Weboldal
TripAdvisor